SZC logo

Miskolci Szakképzési Centrum

OM kód: 203060/019 | Herman Ottó utca 2.

Intézmény logo

Miskolci SZC Szentpáli István Kereskedelmi és Vendéglátó Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Projektek

Projektek

Széchenyi 2020 projektek
Intézményünk alapítványa, az Alapítvány a Kereskedelmi és Vendéglátó Szakképzésért 2020-1-HU01-KA120-VET-094010 számú Erasmus+ szakképzési akkreditációs pályázatát a Tempus Közalapítvány támogatta. Ennek köszönhetően 2021-2027. között egyszerűsített pályáztatással tud az alapítvány mind oktatói, mind tanulói Erasmus+ szakképzési mobilitásokat megvalósítani.
Bővebben a projektről
Iskolánk 2021. szeptember 1-től hivatalosan jogosult az Ökoiskolai cím használatára. A pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma hirdette meg. A pályázat célja, egy élhetőbb Kárpát-medence: élhetőbb bolygó. Közös felelősségünk, hogy mind több fiatal váljon a környezet és az egészség megóvására elkötelezett felnőtté. A pályázat elnyerésével folytatni kívánjuk intézményünkben a fenntarthatósággal kapcsolatos munkánkat.
Bővebben a projektről
Tovább szárnyal a Szenpáli legénysége Intézményünk a 2021-2022-es tanévben, egy év covid19 okozta kényszerszünet után, tudta megkezdeni legújabb, 2020-ban elnyert Európai Unió által támogatott pályázatát, az Erasmus+ mobilitási programját a „FOOD-TOUR a transzverzális készségek tükrében” elnevezésű projektet. Partnerink a szakképzési mobilitás megvalósításában a német testvériskolánk, a Beruffschule Aschaffenburg, valamint az ír Munster Technological University, Tralee, amely egy felsőfokú több célú intézmény. Mindkét intézmény partner szerepet töltött be előző két sikeres mobilitási pályázatunk a MENU és a CHEF lebonyolításában. E kapcsolatainkat szeretnénk tovább mélyíteni a FOOD-TOUR (a transzverzális készségek tükrében) programunkban a rendezvényszervezés terén, melynek során egyik fő célunk a transzverzális készségek fejlesztése.
Bővebben a projektről
ERASMUS+ CHEF két év, két ország Legújabb gasztro-túránk is végéhez ért.
Bővebben a projektről
Disszeminációs zárórendezvény Miskolci SzC Szentpáli István Kereskedelmi és Vendéglátó Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának tanüzeme 2017.04.20.
Bővebben a projektről
Intézményünk újabb Erasmus+ pályázatot nyert, melynek keretein belül az Európai Unió 25.952 euró támogatással segíti a szakképzésben tanulók és dolgozók rövid távú tanulási célú mobilitásait.
Bővebben a projektről

Partnereink

SZC logo

Miskolci Szakképzési Centrum


Miskolci SZC Szentpáli István Kereskedelmi és Vendéglátó Technikum és Szakképző Iskola

Herman Ottó utca 2.

Telefon: +36-46-508-252

E-mail: titkarsag_szentpali@miskolci-szc.hu

OM azonosító: 203060/019

Felnőttképzési nyilvántartás száma: E-001290/2015


2024Miskolci SZC Szentpáli István Kereskedelmi és Vendéglátó Technikum és Szakképző Iskola