Felnőttképzési engedélyszám: E-001290/2015

OM 203060

Központi telefonszám

+36 46 508 252

Bemutatkozás

Intézményünk a vendéglátóipar- és a kereskedelem ágazati szakmai képzés legnagyobb szakképző intézménye a megyében. A Szakképzés 4.0 stratégia magas színvonalú szakmai elvárásainak megfelelően, jól képzett szakembereket bocsátunk ki a munkaerőpiacra valamint a felsőoktatásba. Képzéseink nappali rendszerben, felnőttoktatásban és felnőttképzésben folynak, a képzésben résztvevők igényeinek megfelelő munkarendben. A diákjaink számára vonzó környezetet, karrierlehetőséget teremtünk, és olyan piacképes tudást adunk át számukra, amellyel felkeltjük és fenntartjuk az érdeklődésüket az elsajátítandó szakképesítés és az abban való továbbfejlődés iránt.

Nagy hangsúlyt fektetünk az idegen nyelv oktatására, ERASMUS + pályázat keretében nemzetközi projektekben veszünk részt, és aktív testvériskolai kapcsolatot ápolunk német és ír partneriskoláinkkal. A mobilitások az idegen nyelvi és a szakmai kompetenciák fejlesztésére adnak lehetőséget mind a diákok, mind a pedagógusok számára.

Naprakész tudással rendelkező nevelőtestületünk felelősséget érez a felnövekvő generáció sorsásért és jövőjéért. Intézményünk átgondolt, az egyéni életpálya felépítésére alkalmas képzési struktúrát kínál. Mindenki számára lehetőséget biztosítunk egy új szakma megszerzésére, a szakmaváltásra, ezzel egy jobb és színvonalasabb élet megvalósítására.

Szabóné Trum Tünde
tagintézmény-vezető